hemgjord glass glassmaskin

Hemgjord Glass Glassmaskin

Det kan vara svårt att göra hemlagad glass. Man måste tänka på kylning, blandning och frysning. Tack och lov behöver det inte vara så. Att göra hemlagad glass är mycket enklare än du tror – och väl värt besväret! Det fina med att göra egen glass är att du får välja alla ingredienser. Det betyder att du kan slänga i vilken frukt eller nöt som helst. Du får också kontrollera hur söt din färdiga glass ska vara samt fettinnehållet (dvs. om den har några tillsatta fetter). Hemgjord Glass Glassmaskin: Att göra hemlagad glass tar inte heller lång tid alls. Här är våra bästa tips för att göra hemlagad glass utan att svettas:

hemgjord glass glassmaskin
hemgjord glass glassmaskin

Vad du behöver för att göra hemlagad glass

Hemgjord Glass Glassmaskin: Glassmaskin – Detta är det enda du verkligen behöver om du vill göra hemlagad glass. Du kan hitta en glassmaskin för så lite som 40 dollar.- Blandningsskålar – Även om du kan använda en glassmaskin är det mycket enklare att göra glass om du använder en stor skål och en mindre skål, som den typ du använder för att vispa i ett kök. De är också användbara för att blanda ingredienserna.- Visp – Du kan bara använda en gaffel, men en visp är mycket lättare att använda för att blanda ingredienserna. Du kan hitta vispningsset för så lite som 16 dollar.- Frysbehållare – De glassar du gör med det här receptet blir bäst om de förvaras i frysen. Du kan hitta behållare i olika storlekar på nätet för så lite som 8 dollar.

Hemgjord Glass Glassmaskin: Det enklaste sättet att göra hemlagad glass

hemgjord glass glassmaskin

– Gör en vaniljglassbas först – Det här är det viktigaste när du gör din egen hemlagade glass. Du kan göra vaniljglass på mindre än 10 minuter. (Ett perfekt enkelt recept för hemlagad glass.) Det är också ett av de mest mångsidiga recepten du kan göra. Du kan lägga till vad du vill i den. Du kan också ändra på smaken och sötman. Vi gillar att använda färska vaniljbönor till det här vaniljglassreceptet. Du kan också använda vanillin som ersättning. Om du har vaniljsåsar ska du alltid använda dem! Det du gör är att dela bönorna på längden och sedan skrapa fröna från insidan av kapseln. Du kan sedan använda fröna för att smaksätta din glass. Om du inte har vaniljbönor kan du också använda vaniljeextrakt.- Gör en chokladsåsbas – Du kan göra en grundläggande chokladsåsbas på mindre än 10 minuter. Det är ett av de bästa tilläggen du kan göra till vaniljglass. Chokladsåsbasen förvandlar din vaniljglass till en chokladfudgeglass. Du kan också göra din egen chokladsåsbas genom att bara blanda 100 g mörk choklad med 2 matskedar smör.- Frys din glass – Du kan frysa hemlagad glass direkt efter att du har gjort den. Du kan förvara den i frysen i upp till 6 månader. Du kan också frysa in enskilda glassskorpor i en plastfryspåse.- Njut av din hemlagade glass! – Du kan njuta av din hemgjorda glass direkt från frysen. Du kan också förvandla glassen till mjukglass genom att lägga den i en skål och mixa den med en glassmaskin. Glassen blir klar på bara 10-15 minuter.

Gör ett grundrecept för vaniljglass

– Vaniljglass – Det här är det mest grundläggande receptet på vaniljglass. Du kan göra den här vaniljglassen på 10 minuter.- Färska vaniljbönor – Dessa kan användas för att göra vaniljglass. Om du inteOm du inte har några vaniljbönor kan du också använda vaniljextrakt.- Färsk mjölk – Mjölken du använder kan vara helmjölk, halvmjölk eller skummjölk. Mjölken bör ha en fetthalt på cirka 3 %. Om du har några allergier eller kostkrav kan du be personalen i mjölkdisken att visa dig de olika typerna av mjölk innan du köper någon.

hemgjord glass glassmaskin
hemgjord glass glassmaskin

Tillsätt lite chokladsås och kakaopulver för att göra en fudgesåsbas.

Kakaopulver – Kakaopulver är ett utmärkt komplement till vaniljglass. Det ger en söt chokladsmak till din glass. Du kan använda naturligt kakaopulver om du vill hålla fetthalten låg. Om du vill använda holländskt processat kakaopulver kan du göra det och det är mindre sannolikt att det tillför fett till ditt recept.

Hemgjord Glass Glassmaskin: Lägg till dina favorit-toppings för att få den perfekta frysta godiset.

– Chokladsås – Detta är det bästa tillägget till din vaniljglass. Det är en fudgesåsbas med chokladbitar blandade i. Det är ett utmärkt sätt att lägga till en fyllig chokladsmak till din glass.- Färska hackade nötter – Om du vill lägga till lite krispighet till din glass kan du lägga till lite hackade nötter. Du kan använda vilken typ av nötter som helst.- Färska hallon – Hallon ger en söt, somrig smak till din glass. De hjälper också till att göra din glass tjockare.- Färska blåbär – Blåbär är en av de mest populära färska frukterna för hemlagad glass. De ger en fräsch smak och är helt naturliga.- Färska jordgubbar – Du kan använda färska jordgubbar eller frysta jordgubbar. Färska jordgubbar är bra för hemlagad glass eftersom de förtjockar den fint. De ger också en fantastisk smak till din glass.

hemgjord glass glassmaskin
hemgjord glass glassmaskin

Slutsats

Hemgjord Glass Glassmaskin: Att göra hemlagad glass är enkelt och roligt. Det tar inte lång tid och det är bra för att experimentera med olika smaker. Du kan frysa in den direkt eller omvandla den till mjukglass genom att lägga den i en skål och mixa den med en glassmaskin. Hemlagad glass är en utsökt behandling, så varför inte prova?