Nicole Falciani pojkvän

Nicole Falciani pojkvän

Falciani och Berishas beslut att lämna Sverige var lika spontant som avgörande. På en lunch med sina föräldrar funderade Nicole över varför de faktiskt befann sig i Sverige, med tanke på att de inte var bundna av barn eller specifika arbetsplatser. Kort därefter började de leta efter boenden i Rom och snart hade de hyrt ut sin lägenhet i Stockholm.

Nicole Falciani pojkvän: Deras nya hem är en elegant etagelägenhet på 90 kvadratmeter med en stor terrass som erbjuder en panoramautsikt över Roms takåsar. Lägenheten har även ett rymligt badrum med dubbla handfat, ett utrymme som Falciani redan visualiserar som en plats för morgonkaffe och avkoppling i solen.

Nicole uttryckte sin glädje över detta nya kapitel i deras liv: Jag är så nöjd över beslutet att flytta utomlands och att vi vågade. Ju längre tid jag bor i Rom, ju mer säker blir jag på att jag inte vill bo i Sverige. Hon beskrev det som en dröm som gått i uppfyllelse, speciellt med tanke på hennes italienska rötter.

Nicole Falciani pojkvän: Beslutet att flytta drevs delvis av deras längtan efter ett bättre klimat och en önskan att komma närmare Nicoles kulturella arv. Vi ville flytta inom Europa för att ha nära till Sverige, men också få bättre klimat, förklarade hon. Rom blev ett naturligt val eftersom Nicole behärskar italienska och har familj i Toscana.

När det gäller framtida planer är paret optimistiska men realistiska. Även om de ser fram emot tillträdet i januari eller februari, håller de sig pragmatiska tills nycklarna faktiskt är i deras händer. Den nya lägenheten är inte bara ett hem utan ett livsstilsbyte som symboliserar deras gemensamma äventyr och dröm om ett liv i solen.

Nicole och Adem har också talat om framtida projekt och hur deras nya bas i Rom öppnar dörrar för både personliga och yrkesmässiga möjligheter. Deras entusiasm och beslutsamhet lyser igenom när de berättar om sina visioner och mål.

Under sin tid i Italien har Nicole Falciani fortsatt att utveckla sin karriär och utforska nya möjligheter. En av hennes mest personliga och betydelsefulla projekt är boken Du ser ju inte sjuk ut, där hon delar med sig av sin livslånga kamp med reumatism. Boken är både en öppenhjärtig och insiktsfull skildring av hur det är att leva med en kronisk sjukdom som många inte ser eller förstår.

Falciani har alltid varit öppen om sin reumatism och hur den påverkar hennes liv, men genom att skriva boken har hon fått en plattform att ytterligare upplysa om denna osynliga sjukdom. I ett pressmeddelande beskrev hon sin motivation:

Jag har varit sjuk sedan jag var sex år gammal och jag vill uppmärksamma kroniska, osynliga sjukdomar. Speciellt hur det är att vara en ung, framgångsrik person och samtidigt behöva bolla det med sin reumatism. Jag vill visa att ingenting är omöjligt trots att man är sjuk.

Nicole Falciani pojkvän: Hennes erfarenheter har också påverkat hur hon hanterar sin hälsa i vardagen. Trots att reumatismen innebär konstant smärta och trötthet, har hon lärt sig att hitta en balans genom medicinering och terapi. Hon nämner:

Generellt är min hälsa bra, men jag har ju min reumatism som drar ned det lite grand. Man har konstant mer eller mindre ont någonstans i kroppen. Men det finns medicin som gör det bättre som tur är.

Nicole Falciani är inte bara författare och influenser, utan också en entreprenör. Hon har investerat mycket tid och pengar i att starta sitt eget bikinimärke, ett projekt som är både en passion och en affärssatsning. Genom sitt arbete visar Falciani att hon, trots sina hälsoutmaningar, är kapabel att driva sin karriär framåt med styrka och beslutsamhet.

Från deras nya bas i Rom har Nicole och Adem fortsatt att utforska både personliga och professionella möjligheter. Deras liv i Italien verkar ge dem en perfekt mix av arbete, äventyr och personlig tid. Nicole betonar ofta hur beslutet att flytta har varit en av de bästa de gjort, och hur det har öppnat dörrar till nya möjligheter och erfarenheter.

Nicole Falciani sitter vid ett skrivbord och arbetar på sin bok 'Du ser ju inte sjuk ut', med ett koncentrerat men beslutsamt uttryck.
  1. Falciani N. Du ser ju inte sjuk ut. Stockholm: Bokförlaget Forum; 2021.