chic lady borås

Chic Lady Borås

Du är på väg hem från jobbet och ser en lång kö av människor som väntar på att få komma in i en ny skönhetsbutik. Du är frestad att gå förbi, men något håller dig kvar där. Kanske är det spänningen runt omkring dig eller de fantastiska dofterna som kommer inifrån butiken. Du bestämmer dig för att ställa dig i kön och innan du vet ordet av välkomnar den vänliga personalen dig med ett glas bubbel och en rundtur i butiken.

chic lady borås
chic lady borås

Chic Lady Borås: Några timmar senare går du därifrån med en väska full av nya hudvårdsprodukter som har blivit en del av din skönhetsrutin. Låter det för bra för att vara sant? Tja, vi har goda nyheter för dig…Du kan skapa ditt eget personliga skönhetsrum hemma med dessa 6 enkla steg som kommer att förändra ditt liv för alltid!

Ändra din hudvårdsrutin

chic lady borås
chic lady borås

Det första steget mot att skapa ditt drömspa hemma är att ändra din hudvårdsrutin. De produkter som du använder för närvarande kanske inte passar din hudtyp och kan hindra din hud från att nå sin fulla potential. Om du till exempel har torr hud bör du använda en fuktighetskräm för att hålla huden återfuktad. Chic Lady Borås: Om du har fet hud kanske du ska leta efter en produkt som har en matterande effekt. Om du har aknebenägen hud är det viktigt att undvika produkter som innehåller stora mängder av vissa ingredienser, som alkohol och vissa typer av doftämnen.

Användning av smink

När du går på hemmaspa kan du tänka på vad du ska göra med din smink. Även om det kan vara frestande att låta det sitta kvar och se det som en del av upplevelsen, kom ihåg att det kommer att sitta kvar i ansiktet längre än normalt.Vi rekommenderar att du använder en ansiktsduk för att ta bort större delen av din makeup innan du fördjupar dig i hemmaspa-upplevelsen.Du kan också använda en ansiktsmask efter att ha tagit bort sminket, vilket hjälper dig att bli av med orenheter och gör att din hud känns fräsch och ren.

Chic Lady Borås: Gå på manikyr

Att få en manikyr är en avkopplande upplevelse som lätt kan reproduceras hemma. Om du aldrig har fått en manikyr tidigare kanske du är orolig för att göra det själv. Men med rätt verktyg och produkter är det mycket enklare än du kanske tror.

chic lady borås
chic lady borås

Du behöver en nagelklippare, nagelfilar, nagelbandsskjutare, en pinne av apelsinträd, en nagelbandsborttagare, nagelbandsolja, ett handdesinfektionsmedel, pappershanddukar, en fuktkräm för naglarna, nagellacksborttagare, nagelklistermärken (om du vill ha nagelkonst) och nagellim.Om du använder alla verktygen kommer du att känna dig som om du har varit på salong.

Glöm inte dina ögonbryn!

Ögonbrynen är de nya ögonfransarna, och att ha vårdade ögonbryn är avgörande inte bara för din vardagslook utan även för din hälsa. Chic Lady Borås: Även om det kan tyckas vara en självklarhet att plocka ögonbrynen hemma är det viktigt att göra det på rätt sätt. Du vill inte sluta med ojämna ögonbryn, eller ännu värre, en vilsen ögonfrans på ögonbrynet.

chic lady borås
chic lady borås

När du plockar dina ögonbryn ska du se till att använda en förstoringsspegel så att du kan se vad du gör.Det är också viktigt att följa en viss ordning när du plockar ögonbrynen. Du ska börja uppifrån och arbeta dig neråt, och du ska alltid plocka i den riktning som tillväxten av dina ögonbryn går.

Hårvård är också viktigt

Om du har långt hår är du förmodligen van att tänka på hur du ska sköta det under din hemmaspa-upplevelse. Men kort hår är lika viktigt, särskilt när du stylar det. Att ha långt hår kan göra att du blir överhettad om du använder en hårtork, så du kanske vill överväga att låta det lufttorka i stället. Om du har kort hår vet du förmodligen hur svårt det kan vara att styla det ordentligt.

chic lady borås
chic lady borås

Att hitta den perfekta hårprodukten att använda under din hemmaspa-upplevelse kan hjälpa dig att styla ditt hår snabbt och enkelt, och därför rekommenderar vi att du provar en root boost spray. Dessa sprayer är utformade för att ge dig volym och hjälpa dig att styla ditt hår utan att ständigt behöva röra vid det. De finns i en mängd olika dofter och formler, så du kan hitta den perfekta för din hårtyp.

chic lady borås

Chic Lady Borås: Slutord

Det finns många sätt att göra din spa-upplevelse hemma speciell. Om du har utrymme kan du skapa ett särskilt rum där du kan koppla av och varva ner. Alternativt kan du skapa en spaavdelning i ditt vardagsrum eller sovrum.Om du ska vara värd för en spadag med vänner eller familj kan du sätta scenen genom att tillsätta några eteriska oljor i en diffusor, dämpa ljuset och spela spamusik. Du kan också sätta upp en spa-meny så att alla kan välja sina egna behandlingar.