Dejan Kulusevski Flickvän

Dejan Kulusevski Flickvän

Dejan Kulusevski Flickvän: Dejan Kulusevski är en svensk professionell fotbollsspelare som nu spelar som kant eller mittfältare för Juventus i Serie A och det svenska landslaget.

Dejan Kulusevski Flickvän
Dejan Kulusevski Flickvän

En mittfältare är en position i klubbfotboll. De finns vanligtvis mellan lagets försvarare och angripare på planen. Defensiva mittfältare är mittfältare som har en tydligt definierad defensiv roll, såsom att bryta upp attacker.

Andra, kända som djupt liggande mittfältare, playmakers, box-to-box, eller håller mittfältare, suddar ut linjerna genom att vara mer flytande och effektiva att passera.

Lagets konfiguration bestämmer antalet mittfältare i ett lag och deras tilldelade uppgifter; mittfältet är den kollektiva gruppen av dessa spelare på planen.

Dejan Kulusevski Flickvän
Dejan Kulusevski Flickvän

På grund av TIM: s sponsring är Serie A också känd som Serie A TIM. Det är en professionell ligaturnering för fotbollsklubbar på toppen av det italienska fotbollsligasystemet, där vinnaren får Scudetto och Coppa Campioni d’Italia.

Det är pokalen som firar den italienska fotbollsligans seger i Serie A-mästerskapet.

Dejan Kulusevski Flickvän: Kulusevski, född 25 april 2000, i Sverige till makedonska föräldrar, valdes för att representera sitt födelseland på seniornivå och debuterade officiellt 2019. Han är 1,86 meter (6 fot och en tum) lång .

Vid sex års ålder registrerade han sig för IF Brommapojkarna unga akademi.

Dejan Kulusevski Flickvän
Dejan Kulusevski Flickvän

Bdrottsföreningen Brommapojkarna, även känd som Brommapojkarna eller helt enkelt BP, är en svensk fotbollsklubb baserad i distriktet Bromma i Stockholms kommun.

Brommapojkarna är Europas största fotbollsklubb när det gäller aktiva lag i alla åldrar – det fanns 247 lag och 3 000 spelare 2007. Eliten, andra nivån, är där damlaget tävlar. Dessutom finns det en innebandyavdelning.

Klubben är känd för sitt ungdomsprogram som har producerat flera svenska spelare på högsta nivå genom åren. Stockholms fotbollsförbund är klubbens moderorganisation.

Dejan Kulusevski Flickvän
Dejan Kulusevski Flickvän

Kulusevski gjorde sin seniordebut för Atalanta 2019 efter att ha kommit igenom ungdomssystemet innan han gick med i Parma på lån under säsongen 2019-2020. Han gick med i Juventus för 35 miljoner euro under vinterövergångsfönstret men lånades tillbaka till Parma under resten av säsongen.

Dejan Kulusevski Flickvän: Kulusevski är en snabb, muskulös och skicklig mittfältare som kan spela i olika attackpositioner. Han används huvudsakligen som högerkanter, men han kan också vara en anfallande mittfältare, en offensiv mittfältare eller mezzaluna (italienska för en mittfältare) eller en mittfältare.

Den 7 juli 2016 gick han med i Atalanta juniorsystem från Brommapojkarna, men han har ännu inte gjort en professionell debut. Den 20 januari 2019 debuterade han i Serie A och ersatte Marten de Roon i en 5-0-seger mot Frosinone. Under säsongen 2018-19 spelade han tre matcher för klubben, alla som ersättare.

Dejan Kulusevski Flickvän
Dejan Kulusevski Flickvän

Efter sin prestation medan han var utlånad i Parma under första halvan av Serie A-säsongen 2019-20, när han gjorde fyra mål och lade till sju assist i 17 ligamatcher, undertecknade Kulusevski ett fyra och ett halvt års kontrakt med sin andra Serie A-klubben Juventus den 2 januari 2020 för 35 miljoner euro, vilket kan stiga till 44 miljoner euro beroende på variabler.

Den 25 augusti 2020 hade Kulusevski sin första officiella träningspass med Juventus. Den 20 september 2020 gjorde han sin professionella klubbdebut och gjorde mål i en 3-0 ligatriumf hemma mot Sampdoria.

Den 20 oktober gjorde han sin UEFA Champions League-debut i en 2-0-seger över Dynamo Kiev i gruppspelet. Han kom från bänken och gjorde mål i en 1-1 hemmamatch mot Grekland Verona den 25 oktober. I Coppa Italia-finalen 2021 gjorde han öppningsmålet och satte sedan upp Federico Chiesas vinnarmål i en 2-1 seger över Atalanta.

Dejan Kulusevski Flickvän
Dejan Kulusevski Flickvän

Dejan Kulusevski Flickvän: Kulusevski är en lång, fysiskt stark och mångsidig mittfältare som har spelat som en anfallande mittfältare, en box-to-box mittfältare, en kant på varje flank och till och med en offensiv mittfältare, känd som mezzaluna-rollen på italienska (bokstavligen ” halvsvängning “). Hans primära position är som en anfallande mittfältare.

Ibland har han använts som en provisorisk center-forward. Hans främsta styrkor är hans acceleration, hastighet, uthållighet och lämplig skicklighet, som gör det möjligt för honom att byta spel eller ge assist och genom bollar till lagkamrater. Han har också bra teknik, dribblingsförmåga och stansförmåga, vilket gör att han kan göra mål samtidigt som han skapar möjligheter för sina lagkamrater.

Dejan Kulusevskis flickvän är Eldina Ahmic, en 26-årig mittfältare. Kulusevski testade positivt för COVID-19 den 8 juni 2021 under epidemin i Sverige och uteslöts från Sveriges första UEFA Euro 2020-match mot Spanien den 14 juni.