Alexander Isak Flickvän

Alexander Isak Flickvän: Alexander Isak är en känd svensk professionell fotbollsspelare, född den 21 september 1999, i Solna, kommun, Stockholm, där han också växte upp och växte upp av muslimska eritreiska föräldrar.

Han spelar framåt för La Liga-klubben Real Sociedad och Sveriges landslag. La Liga Club är herrens bästa professionella fotbollsavdelning i det spanska fotbollsligasystemet.

Totalt 62 lag har tävlat i La Liga sedan starten. Nio lag har utsetts till mästare, där Real Madrid vann titeln 34 gånger och Barcelona 26 gånger.

Isak startade sin yrkeskarriär med AIK 2016 och representerade Borussia Dortmund och Willem II innan han undertecknade med Real Sociedad 2019. AIK Football är en förkortning för Public Athletic Club eller Allmänna Idrottsklubben.

Klubben grundades 1891 i Stockholm och fotbollsavdelningen bildades 1896; det är den bästa flygningen i svensk fotboll. Klubbens hemmaban är Friends Arena, som ligger i Solna i centrala Stockholms län.

En fullständig svensk internationell sedan 2017 har han vunnit över 20 landskampar för sitt land, representerande laget vid UEFA Euro 2020. Det 16: e UEFA-Europamästerskapet, det fyrdubbla internationella mästerskapet i fotboll för män i Europa organiserat av Europeiska fotbollsförbundet.

Alexander Isak Flickvän: Isak debuterade i första laget för AIK den 28 februari 2016 och framträdde som en ersättare i den 75: e minuten av Swedish Cup-utebanematchen mot fjärde nivån Tenhults IF. Vid 16 års ålder gjorde Isak ett mål i segern 6–0.

Den 7 april 2016 inkluderade AIK: s huvudtränare Andreas Alm Isak i startuppställningen på Allsvenskans matchdag 2 i ett bortalag mot Östersunds FK, tillsammans med den andra unga anfallaren Carlos Strandberg.

Han säkerställde segern för sin sida och gjorde det andra målet i en 2–0-seger och blev därmed AIKs yngsta målskytt i Allsvenskan-historien efter 16 år och 199 dagar.

Alexander Isak Flickvän: Isak kallades till Sveriges landslag för vänskapsmatcherna mot Elfenbenskusten den 8 januari 2017 och Slovakien den 12 januari. Han debuterade mot Elfenbenskusten och kom in för Per Frick i den 62: e minuten med 1–2-förlust.

Han startade det andra spelet mot Slovakien och gjorde det första målet i en 6–0-seger i 19: e minuten och blev den yngsta målskytten någonsin i Sveriges landslagss historia.

Den 23 mars 2019 gjorde Isak sitt första tävlingsutseende för Sverige när han ersatte Robin Quaison i den 88: e minuten i en UEFA Euro 2020-kvalmatch mot Rumänien, som Sverige vann 2–1.

Isak gjorde sitt första tävlingsmål för Sverige den 7 juni 2019, då Sverige slog Malta i ett UEFA-kval 2020-kvallek på Friends Arena i Stockholm, Sverige. Isak gjorde det sista målet i en 3–0-seger.

Isak kallades in för en större turnering för första gången när han inkluderades i Sveriges 26-maniga lag för UEFA Euro 2020.

Alexander Isak Flickvän: Alexander anses vara den yngsta målskytten någonsin för AIK och Sveriges landslag. Hans spelposition är framåt och han är 1,92 meter lång.

Framspelare är spelarna på ett fotbollslag i föreningen som spelar närmast motståndarlagets mål och är därför mest ansvariga för att göra mål.

Deras avancerade position och begränsade defensiva ansvar gör att framspelare normalt gör fler mål i sitt lag än andra spelare.

Det finns ingen information om Alexander Isak Flickvän om han dejtar eller har ett romantiskt förhållande med någon just nu. Han tenderar att vara mer privat när det gäller personliga detaljer i sitt liv.