johan glans fru

Johan Glans Fru

Johan Glans Fru: Bakom varje framgångsrik man finns en kärleksfull och stödjande fru.

Johan Magnus Glans är en framgångsrik svensk skådespelare och ståuppkomiker som föddes den 9 april 1974 i Eslöv. Han började spela stand-up komedi 1994.

johan glans fru
johan glans fru

Johan Glans Fru: Sara Young

Sara Young, 46, är gift med Johan, 48, sedan 2013 och har två döttrar tillsammans, Minna och Cilla, som är födda 2008 respektive 2010. De bor nu i Stockholm som en familj.

Hur träffades de två?

johan glans fru
johan glans fru

Johan Glans träffade sin blivande fru när han uppträdde i Malmö stand-up klubbar, där de båda frekventerade. Däremot började deras underbara kärlekshistoria i grova vatten eftersom Johan Glans var osäker på hur han skulle ta tag i det.

“Jag ringde henne. Bara för att prata. Han meddelade Expressen att hon tyckte att det var riktigt ovanligt.”

Johan Glans Fru: Hästälskare

johan glans fru
johan glans fru

Sara Young varnar Johan om hennes outsinliga passion för ridsport som enligt Johan Glans är den dyraste hobby som finns. Sara Youngs hemlighet är att köpa hästar som är i samma färg så att hennes man inte märker om hon senare köper en till.

Johan Glans Fru: Författare och regissör

Sara Young är författare och regissör, ​​känd för sin debutfilm Snälla kriminella (2021), Halvvägs till himlen (2013) och Storm på Lugna gatan (2018).

johan glans fru

Johan Glans Fru: Sara Young är en vacker, begåvad och passionerad individ i sitt hantverk och som fru och mamma till sin älskade familj.