Pernillas Matresa

Pernillas Matresa: Vad kan vara godare än att se expertkockar som visar dig hur man lagar de bästa rätterna?

Pernillas Matresa spelar Pernilla Wahlgren och Thomas Sjögren ännu en gång under andra säsongen.

pernillas matresa
pernillas matresa

Pernilla tar hjälp av kocken Thomas för att uppgradera sina grundläggande matlagningskunskaper till toppklass. Den produceras av ITV och sänds på tisdag klockan 21.00. på Kanal 5 eller när som helst på Discovery+.

pernillas matresa

Den här gången reser det oemotståndliga paret till Sverige från hela världen på ett matäventyr. Pernilla och Thomas finner kulinarisk inspiration och glädje i maten samtidigt som de underhåller fascinerande gäster.

Pernillas Matresa: Möt värden

pernillas matresa
pernillas matresa

Pernilla Wahlgren föddes den 24 december 1967. Hon är en svensk sångerska och skådespelerska. Hon har sjungit i Melodifestivalen flera gånger; Hon har medverkat i flera pjäser och filmer.

Hon har två gånger fått priset Guldmasken för sitt teaterarbete. Hon var gift med dansaren och kompositören Emilio Ingrosso från 1993 till 2002;

pernillas matresa
pernillas matresa

de har tre barn – Oliver Ingrosso, en DJ, musikproducent och skådespelare; Bianca Ingrosso, en bloggare och sångerska;och Benjamin Ingrosso, en sångare, artist och låtskrivare. Pernilla har även sonen Theo med Joachim Lennholm. Sedan 2021 är Wahlgren i ett förhållande med Christian Bauer

Thomas Sjögren är Årets Kock 2015 och Kockarnas Kamp 2018 vanns av stjärnan Thomas Sjögren. Han vann båda tävlingarna som den yngsta vinnaren i historien.

pernillas matresa
pernillas matresa

Thomas har tidigare tävlat för juniorkocklandslaget, deltagit i nordiska mästerskapen och tagit silver i kulinariska världscupen.

Thomas föddes i Granö. Han har haft positioner i ett antal lysande matställen i denna stad, bland annat Salt & Sill, 28+, Thörnströms Privata Rum och Swedish Taste. Han äger och driver idag olika matställen i Bohuslän, Hällsnäs Hotell & Restaurang.

Pernillas Matresa andra säsong innehåller så aptitretande mat att “tittarna kanske vill sluka TV”.