lovisa modig pojkvän

Lovisa Modig Pojkvän

28-åringen tillhör Team Bauhaus, träningsgruppen strax under A-landslaget. Hon erkänner att uppbrottet tog hårt på henne och gick längre än säsongsinledningen.
”Jag har försökt att bete mig och komma på hur jag ska hantera det. Det var en riktigt skakig tid, sa Lovisa.

lovisa modig pojkvän
lovisa modig pojkvän

Lovisa Modig Pojkvän: Uppbrottet har varit tufft för henne. På frågan var hennes svar:
Väldigt tung! Jag har gråtit offentligt. Det har varit fruktansvärt och jävligt tungt. Jag vet inte hur jag ska beskriva det. Man skrattar inte ihjäl sig direkt när man gör slut med någon. Det är tufft att ta sig igenom.

lovisa modig pojkvän
lovisa modig pojkvän

När det är något mentalt är det i ditt huvud hela tiden, hela tiden. Vad ska jag göra? Vad ska jag göra? Vad är bäst? Det var allt jag kunde tänka på.
Jag blev väldigt låg av att känna att saker och ting inte fungerade hemma. Lovisa Modig Pojkvän: Det var inte så att vi bara kom på det en dag, det hade pågått ett tag. Vi försökte, men det fungerade fortfarande inte och det sliter på dig.

lovisa modig pojkvän

Samtidigt var säsongen i full gång – att balansera sportprestationer med kaos på hemmaplan var inte det lättaste.
Jag var någon helt annanstans; Jag borde inte ha varit på en tävlingsplats för jag var inte redo att stå där. Men vad skulle jag annars göra, bara ligga hemma och rapa? Säg Modig och fortsätter:

lovisa modig pojkvän
lovisa modig pojkvän

Lovisa Modig Pojkvän: Efter varje lopp tänkte jag bryta. Inga fler lopp om det måste vara så här. Men jag tänkte inte låta det komma till mig, så jag fortsatte. Även om det är svårt att vara stark i stunder när man inte känner sig stark. En förs ner till jorden.
Under lördagens tremil var Modig tillbaka på världscupscenen och slutade 29: a i solskenet över Holmenkollen. Det var det näst bästa resultatet i hennes karriär.