per holknekt förmögenhet

Per Holknekt Förmögenhet

Per Holknekt är modedesigner för ett klädföretag som heter Odd Molly. Han grundade varumärket 2008 som ett samarbete med två vänner, och han fortsätter att vara dess kreativa chef. Är du nyfiken på hur mycket pengar Per Holknekt tjänar på sitt klädföretag? Per Holknekt Förmögenhet: Fortsätt läsa för att ta reda på det! I den här artikeln får du veta allt du behöver veta om Per Holknekt, inklusive hans nettoförmögenhet, vad han jobbar med och mycket mer.

per holknekt förmögenhet
per holknekt förmögenhet

Vem är Per Holknekt?

Per Holknekt är en modedesigner som är känd för sitt arbete på Odd Molly. Han är också affärspartner och kreativ chef för varumärket. Holknekt är född i Norge, men han växte upp i Danmark innan han flyttade till Sverige vid 18 års ålder. Han har designat kläder sedan 1990-talet. Holknekt tog examen från den danska designskolan 2002 och 2007 började han arbeta med det norska klädföretaget Odd Molly. Holknekt är gift och har två barn.

Hur mycket pengar tjänar Per Holknekt?

per holknekt förmögenhet
per holknekt förmögenhet

Per Holknekt var tidigare revisor. Han var även konsult för ett textilexportföretag. Holknekt är dock numera kreativ chef för klädmärket Odd Molly. Märket grundades 2005 av tre personer: Odd, Odd’s fru och Molly. De tre personerna är alla norska och de gav varumärket namnet Odd Molly eftersom de ville att det skulle vara ett företag som var både Odd och Molly. Per Holknekt är kreativ chef för företaget och har varit det sedan 2007. Han designar alla kläder för varumärket, inklusive deras baddräkter och underkläder. Tidigare har Holknekt sagt att han gillar att designa sexiga och feminina kläder. Han har sagt att han ser att hans kläder handlar mer om estetik än om att vara funktionella.

Per Holknekts nettoförmögenhet

per holknekt förmögenhet
per holknekt förmögenhet

Per Holknekts nettoförmögenhet är ungefär 20 miljoner dollar. Han har tjänat dessa pengar på att arbeta med designföretaget Odd Molly. Holknekt har arbetat med Odd Molly sedan 2007, då han anställdes som kreativ chef. Varumärket har sedan dess haft stora framgångar. Företaget designar och tillverkar damkläder och är baserat i Norge. Odd Molly är dock inte bara ett klädföretag. Faktum är att de även äger en kedja av underklädesbutiker i hela Skandinavien. Företaget genererade 26 miljoner dollar i intäkter 2018 tack vare denna framgång.

Per Holknekt Förmögenhet: Hur mycket pengar tjänar Odd Molly?

Odd Molly gör ungefär 36 miljoner dollar per år i intäkter. Det innebär att företaget tjänar nästan 100 miljoner dollar vart femte år. Varumärket grundades 2005 av tre personer: Odd, Odd’s fru och Molly. De tre personerna är alla norska och de gav varumärket namnet Odd Molly eftersom de ville att det skulle vara ett företag som var både Odd och Molly.

per holknekt förmögenhet

Tidigare har Odd Molly använt sig av kända modeller för sina kampanjer, bland annat Victoria Silvstedt, Heidi Klum och Milla Jovovich. Odd Mollys kläder finns på över 300 försäljningsställen i Europa och Asien. De har även öppnat egna butiker i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland och Irland.

per holknekt förmögenhet
per holknekt förmögenhet

Per Holknekt Förmögenhet: Slutord

År 2014 sa Holknekt att han vill att alla kvinnor som bär hans kläder ska känna att de skulle kunna bära en “slutord” eller “sexuellt öppen ordning”. Han vill att de ska känna sig sexiga och självsäkra när de bär hans kläder, även om de normalt sett inte känner sig så. Per Holknekt Förmögenhet: I en intervju med en norsk tidning sa Holknekt: “När jag tänker på kläder ser jag dem som en förlängning av en persons personlighet, och de ska vara lekfulla och roliga”. Holknekt sa också att han använder djärva färger på de kläder han designar eftersom de hjälper kunden att sticka ut från mängden. Han vill att hans kunder ska känna att deras kläder får dem att se ut och känna sig sexiga.

per holknekt förmögenhet
per holknekt förmögenhet

Slutsats

Per Holknekt Förmögenhet: Holknekt är creative director för Odd Molly och han designar alla kläder för varumärket. Han har också varit på Odd Molly sedan 2007, och han har tjänat nästan 20 miljoner dollar under sin tid där. Holknekt brinner för att designa kläder som får människor att känna sig sexiga och självsäkra. Han vill att människor ska kunna bära hans kläder i alla situationer, oavsett om det är på kontoret eller på en dejt på en fin restaurang. Holknekt använder djärva färger på sina kläder för att få dem att sticka ut. Han tenderar också att fokusera på att skapa plagg som är extremt feminina.