Pet Store Haninge

Pet Store Haninge: Sverige är ett av de mest populära turistmålen i världen, med stränder, infrastruktur, mat och till och med djuraffärer.

pet store haninge
pet store haninge

Det här är sällskapsdjursställena du bör besöka om du är en djurälskare som söker de bästa husdjurstjänsterna.

Pet Store Haninge: Tre djuraffärer i Haninge kommun är populära av både djur och deras ägare.Sofors Pet, Kista Zoohörna och zoo.se är de tre.

SoFo’r Pets är ett familjeägt och driven företag som startade 2006 på Södermalm i Stockholm.

pet store haninge
pet store haninge

De tillhandahåller en öppen och välkomnande djuraffär där alla med husdjur, barnvagnar eller rullstolar ska kunna komma in. De samarbetar med veterinär Therese Höjer.

Pet Store Haninge: Therese Höjer öppnade en klinik i butiken och tillhandahåller högkvalitativ veterinärbehandling samt specialtillbehör inklusive specialfoder och veterinärmedicinska preparat.

pet store haninge
pet store haninge

De har ett stort sortiment av djurfoder, leksaker och godsaker. Halsband och koppel finns också. De hade också hundarbetsrockar, samt en mängd olika kött, torkade ben och andra prydnadssaker att sortera igenom.

Pet Store Haninge: Under tiden är Kista Zoohörna ett litet familjeägt företag som tog över butiken 2006.

pet store haninge
pet store haninge

Butiken har totalrenoverats och känns nu väldigt ljus och rymlig.

Butiken är stor, med en stor djuryta för råttorna och ett separat rum för fåglarna, båda med ljudisolerade väggar och dörrar så att de inte stör varandra.

Pet Store Haninge: De har byggt upp ett stort personalrum så att internatdjuren kan få ett eget utrymme och det ska finnas tillräckligt med kapacitet för fler.

pet store haninge
pet store haninge

Dessutom, om du inte vill hyra ett rum för dina hundar, tillhandahåller de gästrum. De kan också trimma naglar och hjälpa dig att klippa ditt husdjurs klor.

Produkter kan köpas i deras butik, via telefon, via e-post eller på Facebook. Dessutom levererar de hem till dig utan extra kostnad!

Både Sofors husdjur och Kista Zoohorna kan hjälpa dig att få något du inte kan hitta i deras butik eftersom deuppmärksammar vad deras kunder vill ha och tar hem det. Om de inte har det letar de efter det via sina leverantörer.

pet store haninge
pet store haninge

Pet Store Haninge: Zoo.se är däremot en av Haninges största djuraffärer. Det är en av Europas största djuraffärer, med en större och större veterinärklinik samt e-handel som levererar hem till kunder i hela Sverige.

Söta djur kan hittas i butiken, och varje akvariekategori har ett stort urval av allt från smådjur, burar, fiskar, akvarier, foder och tillbehör.

Pet Store Haninge: Zoo.se, som har funnits i över 30 år, strävar efter att ge konsumenterna högsta möjliga priser och tjänster. Du kan välja mellan 20 000 olika produkter för dina husdjur.

pet store haninge
pet store haninge

De kan också utföra operationer och administrera mediciner till dina husdjur. Dessutom sysselsätter de kunnig personal med en mängd olika djurintressen, inklusive hunduppfödare, hundförare, foderspecialister, djurskötare och så vidare.

Oavsett om du är lokal eller turist, alla djurföretag i Sverige, speciellt Haninge, skyddar dig och dina husdjur.

Pet Store Haninge: De stöttar dig i att ha ett trevligt besök på platsen. Så vad väntar du på? Ge dina hundar den uppmärksamhet och omsorg som de förtjänar!