rinkaby rör malmö

Rinkaby Rör Malmö

Rinkaby Rör Malmö staat voor de waarde voor kwaliteit in de hele organisatie van Rinkaby Rör. Rinkaby Rör belooft klanten een grondige beoordeling te geven van de beste sanitairproducten die in Zweden verkrijgbaar zijn.

rinkaby rör malmö
rinkaby rör malmö

Rinkaby Rör verkoopt een breed scala aan producten voor badkamers zoals meubels, toiletbrillen, douches, badkuipen, kranen en wastafels.

Op de afdeling verwarming verkopen ze vloerverwarming, houtketels, combiketels, radiatoren en andere producten. Elke behoefte aan keuken en wasgoed, in leidingen en fittingen, afvoer, irrigatie en een grote selectie roestvrij staal, Rinkaby Rör heeft het allemaal!

In de grote en luchtige winkel van Rinkaby Rör kunt u hun goederen bekijken in een prachtige en inspirerende omgeving terwijl u persoonlijke service krijgt van hun deskundige en behulpzame personeel.

How Rinkaby Rör started and evolved

Rinkaby Rör begon in 1970 in een eenvoudige huisgarage in het kleine dorpje Rinkaby. De strategie en het bedrijfsidee “Altijd de hoogste kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs met de hoogste leveringscapaciteit” werd toen al ontwikkeld. Ze hebben het altijd zo gedaan en wijken er nooit van af. Als gevolg hiervan hebben ze vertrouwen en een sterke positie verworven in de Zweedse sanitairindustrie.

rinkaby rör malmö
rinkaby rör malmö

Het bedrijf werd opgericht en vervolgens werd Rinkaby Rör AB opgericht met een locatie in Rinkaby op 22 december 1981. Een landelijke postorderverkoop van sanitairproducten begon toen het bedrijf werd omgezet in een naamloze vennootschap. Van een catalogus van zes pagina’s tot de huidige, die 164 pagina’s beslaat en alles omvat, van armaturen tot badkamers, de catalogus is geëvolueerd.

rinkaby rör malmö
rinkaby rör malmö

Rinkaby Rör opende snel een online winkel toen steeds meer klanten het internet ontdekten. De internetwinkel debuteerde op 13 juli 2001, en zelfs met online aankopen, Rinkaby Rör kon nieuwe consumenten bereiken. In feite duurde het slechts 15 minuten voordat de eerste klant een bestelling plaatste nadat hun online winkel live was gegaan!

rinkaby rör malmö
rinkaby rör malmö

Rinkaby Rör was klaar om de volgende belangrijke stap te zetten op 12 mei 2008. Het bedrijf breidde vervolgens uit met een nieuwe winkel met een tentoonstelling, dit keer in Jönköping.
De winkel bevindt zich op de weg naar de luchthaven in het industriële district van Hedenstorp, ten westen van Jönköping.

 rinkaby rör malmö
rinkaby rör malmö

Rinkaby Rör Malmö was de derde winkel van Rinkaby Rör, dit keer opende zijn deuren in oktober 2015 als een stap voorwaarts in de ontwikkeling van het bedrijf. Qua oppervlakte is Rinkaby Rör Malmö iets kleiner en heeft een ander bereik, met meer sanitair en kleinere badkamerinrichting.

Hoe te winkelen bij Rinkaby Rör Malmö


Fysieke bezoeken aan onze locaties worden aanbevolen voor een optimale consumenten- en productveiligheid. Hun online winkel is voor degenen die precies weten wat ze nodig hebben en hoe ze in elkaar moeten worden gezet. Rinkaby Rör Malmö is geopend van maandag tot en met vrijdag, behalve op kerstavond, oudejaarsavond, goede vrijdag, paasavond, paasmaandag, midzomeravond, of andere rode festivals) 08.00 – 17.00 Järnyxegatan 4 in Malmö.

Als u een lange afstand naar de Rinkaby Rör Malmö-winkel reist, neem dan contact op met hun klantenservice op 044-22 54 90 (8-13) of [email protected] om te informeren naar de huidige voorraad.

  rinkaby rör malmö
rinkaby rör malmö

Rinkaby Rör Malmö staat in Zweden bekend als de beste plaats voor loodgietersdiensten vanwege de manier waarop ze hun klanten waarderen en ook de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Related posts: