yohio längd

Yohio Längd

Kevin Joseph Lucas Rehn Eires, professionellt känd som Yohio, stiliserad som YOHIO (född 12 juli 1995.), är en svensk singer-songwriter som nu arbetar i Japan. Han är välkänd för sina teatraliska framträdanden som Yohio, som tidigare bar en lolita-outfit och hade en androgyn look.

yohio längd
yohio längd

Yohio Längd: Han började spela piano vid sex års ålder och hittade gitarren vid elva års ålder. Han gick med i Seremedy vid en ålder av 14 år. Han är barnbarn till Jan-Eric Rehn, gitarristen för The Panthers på 1960-talet.

yohio längd

Yohio talar japanska, har vuxit upp med ett intresse för japansk kultur och visual kei, samt tillbringar tid i Japan vid flera tillfällen för att spela sina låtar.

yohio längd
yohio längd

Yohio Längd: Många människor vill veta vad Yohio etnicitet, nationalitet, Ancestry & Race är. Låt oss kolla upp det! Enligt offentliga resurser, IMDb och Wikipedia, är Yohios etnicitet inte känd.

yohio längd
yohio längd

Yohio är en av de rikaste popsångarna och en av de mest populära popsångarna. Yohios nettovärde uppskattas till 1,5 miljoner dollar, enligt Wikipedia, Forbes och Business Insider.

yohio längd
yohio längd

Yohio är möjligen singel och har aldrig varit gift, enligt våra uppgifter. Yohio’s dejtar inte någon i maj 2022. Yohio Längd: Yohios längd är inte mycket omtalat, men hans längd är 168 cm enligt onlineresurser.