24 fitness

24 Fitness

24 fitness: Fitness har blivit ett behov idag snarare än ett behov eftersom hälsa har blivit en av mäns högsta prioriteringar efter pandemin.

24 fitness
24 fitness

I post-pandemisk undersökning är en majoritet av 80,4 % av konsumenterna öppna för att gå tillbaka till gymmet och 40 % sa att de faktiskt skulle föredra att träna på ett gym istället för hemma – så länge som utrymmet kändes säkert och rent.

24 fitness
24 fitness

24 fitness: Fitness24Seven är ett svenskt företag som gärna erbjuder träningsmöjligheter för sina medlemmar på tre kontinenter och sex olika länder.

24 fitness

Tillgänglighet är allt och så fungerar Fitness24Seven internationellt 24 timmar om dygnet och med deras “One Card, All Gym”-fördel finns det inga extra avgifter eller begränsningar för deras möjlighet att delta i träningar på någon av deras 250 Fitness24Seven-kontor över hela världen.

24 fitness
24 fitness

Fitness24seven erbjuder unika förmåner för enskilda medlemmar, grupp och även som ett företag där de främjar arbetshälsa.

De erbjuder också onlineträningar och ett gymområde för kvinnor, allt exklusivt för kvinnor. De erbjuder medlemspaket med distinkta förmåner och priser per paket utan inlåsningsbetalning.

24 fitness
24 fitness

24 fitness: Fitness24seven är ett fitnessgym i världsklass för livets alla klasser som är redo att tjäna dig när som helst, var som helst, vem du än är!