molly sanden

Molly Sanden

Molly Sanden: När pandemin drabbades påverkades hela världen av rädsla, ångest och hopplöshet.

molly sanden
molly sanden

Men när en artist höjer sin röst för att sprida hopp och jubel mitt i krisen, det är då hennes inverkan inte glöms bort.

Molly Sanden: Svenska popsångerskan Molly My Marianne Sandén föddes den 3 juli 1992.

molly sanden
molly sanden

Som ung vuxen representerade hon Sverige i Junior Eurovision Song Contest 2006 och deltog i Melodifestivalen 2009, 2012 och 2016.

Molly Sandens röst resonerar från genre till genre. Hon kan sjunga själsligt och hon kan också sjunga optimistiskt vilket gör henne till en popstjärna i världsklass.

Själfull Röst

molly sanden

När Sverige hävde alla Covid-förbud den 29 september och landets största popdiva, Molly Sandén, släppte en ny singel.

Låten, Vi ska aldrig g hem, fångar känslan vi alla har fantiserat om att uppleva: sena nätter på det upplysta dansgolvet, bära dina bästa skor med dina bästa vänner, dansa medan ögonen fylls av tårar.

Eurovision

molly sanden

Molly Sanden är en av Sveriges mest populära musiker och artister. Hon har fem studioalbum bakom sig, har lett många utsålda turnéer och har fått många viktiga musikutmärkelser.

Oscar Awards

Hon gav Rachel McAdams sångröst i Netflix-filmen “Eurovision”, som gav Husavik en Oscarsnominering för bästa originallåt.

molly sanden

Molly Sanden är verkligen en anmärkningsvärd kändis i sin generation eftersom hennes närvaro, särskilt hennes röst, överträffade oavsett årstid.