Friskis och Svettis

Friskis och Svettis

Friskis och Svettis: En av våra högsta prioriteringar bör vara att ta hand om våra kroppar. Våra kroppar är grunden för våra dagliga aktiviteter; utan dem skulle vi inte kunna njuta.

Friskis och Svettis
Friskis och Svettis

Varför ska vi behöva ta hand om våra kroppar? Att ha ansvaret för vår hälsa gör att vi kan undvika eller förbereda oss för någon hälsokris.

Om vi ​​fortsätter att missbruka våra kroppar minskar nivån på vårt immunsystem, vilket indikerar att vi är mer mottagliga för att bli svaga och fånga virus, vilket kan leda till allvarliga sjukdomar eller för tidig död.

Friskis och Svettis
Friskis och Svettis

Dåliga vanor kan öka livets stress. Det faktum att även friska människor blir sjuka, en konsekvent hälsosam livsstil och korrekt kroppshantering kan löna sig.

Vissa kropps- och hälsomedvetna människor brukade gå till gymmet för att uppnå den bästa kroppsfiguren. Andra gör däremot självhjälpsövningar eftersom det är billigare.

Friskis och Svettis
Friskis och Svettis

Men tänk om jag berättade att det finns en organisation i Sverige som kan hjälpa dig att uppnå din idealiska kropp och hälsa? Låt oss ta reda på det!

Friskis och Svettis: är en ideell organisation i Sverige som erbjuder en mängd olika träningsalternativ. Det är unikt genom att allt arbete i organisationen utförs av volontärer.

Friskis och Svettis är nu en av de största organisationerna i Sverige. Organisationens namn härrör från de svenska orden frisk eller frisk och svettig eller svettig, samt Stockholmsdialekten “-is” som suffix för att bilda nominativa former från adjektiv eller substantiv.

Till exempel frisk, som är ett adjektiv för “friska” och friskis, eller någon som heter “Frisk”. Friskis och Svettis erbjuder en mängd olika aktiviteter, inklusive utomhusaktiviteter som stavgång, jogging och cross-training.

Friskis och Svettis

“Jympa”, en unik svensk träningsmetod som utvecklats av Friskis och Svettis grundare Johan Holmsäter, är dess ursprungliga aktivitet och kärnprodukt. Gymnastik inspirerade namnet.

Utanför Sverige finns flera lokala Friskis & Svettis utbildningscenter, framför allt i Norge, som har 35 filialer, samt verksamhet i Helsingfors, Vanda, Köpenhamn, Bryssel, Paris, Luxemburg, London och Aberdeen.

Friskis och Svettis
Friskis och Svettis

Alla dessa grenar förlitar sig på Jympa -konceptet som huvudprodukt. Organisationens mindre klubbar använder vanligtvis skolan eller allmänna idrottsanläggningar för sina aktiviteter, medan de större har sina egna anläggningar och utseendet på ett kommersiellt gym.

Jympas koncept i kombination med Friskis & Svettis ideella status har hållit organisationen i en unik position på den svenska motionsmarknaden, med fortsatt tillväxt trots hård konkurrens från kommersiella gym.

Friskis och Svettis
Friskis och Svettis

Friskis och Svettis ger mycket träning som utan tvekan kommer att gynna kunden utan att det kostar dem något.

Bortsett från att vara ledig, hjälper den varje individ att uppnå önskad hälsa och kroppsfigur samtidigt som den hjälper organisationen att växa. Organisationen arbetar för att ingjuta förtroende hos dem som saknar det.

Friskis och Svettis
Friskis och Svettis

Friskis och Svettis är för alla-alla åldrar, livsstil och intresse. Alla som vill förbättra sin kropp och hälsa uppmuntras att komma igång här och inspireras att aldrig sluta.

Deras mål är att göra din fitnessresa spännande på grund av deras olika sätt att göra det. De erbjuder träning bra för kroppen och för sinnena. Mer än övningen är det erfarenhet att de marknadsför. Friskis och Svettis är alltså din bästa träningskompis!