felix sandman föräldrar

Felix Sandman Föräldrar

felix sandman föräldrar
felix sandman föräldrar

Felix Sandman Föräldrar: Vi känner alla till konceptet att ha sitt barn i rampljuset. Inte vilket barn som helst, utan ett barn som är en kändis. Och inte vilket barn som helst heller – ett barn som redan har uppnått erkännande som vuxen innan det hamnar i rampljuset. Felix Sandman Föräldrar: Här är 10 saker du behöver veta om föräldrarna till Felix Sandman, den svenska stjärnan.

Felix Sandman Föräldrar: Felix Sandman föddes 2003

felix sandman föräldrar
felix sandman föräldrar

Felix föddes 2003 i Stockholm, Sverige. Han var det äldsta barnet av David och Marilyn Sandmans fyra barn. Felix Sandman Föräldrar: Paret träffades när David var 18 år och Marilyn 15 år. De var båda musiker och var vänner innan de började dejta.

felix sandman föräldrar

De gifte sig 1987 och har varit tillsammans sedan dess.Marilyn är skådespelerska och har medverkat i flera filmer och tv-serier genom åren, bland annat “Bridge to Terabithia”, “Dollhouse” och “Criminal Minds”.David är en musiker som spelar keyboard och leder ett band som heter “The Dream Finders”.

Felix Sandmans föräldrar är David och Marilyn Sandman.

felix sandman föräldrar
felix sandman föräldrar

Felix Sandman Föräldrar: David och Marilyn har varit gifta sedan 1987. De träffades när David var 18 år och Marilyn 15 år. De var båda musiker och var vänner innan de började dejta. De gifte sig 1987 och har varit tillsammans sedan dess.Marilyn är skådespelerska och har medverkat i flera filmer och tv-serier genom åren, bland annat “Bridge to Terabithia”, “Dollhouse” och “Criminal Minds”.David är en musiker som spelar keyboard och leder ett band som heter “The Dream Finders”.