Cirkus Stockholm

Cirkus Stockholm, välkomnar dig att göra vandringen!

Känner du för att komma ut ur ditt hus? Förutom de platser som har stängts på grund av Corona -utbrottet, bör du besöka denna plats efter pandemin! Den har allt en reseplats bör ha.

Cirkus Stockholm
Cirkus Stockholm

Cirkus Stockholm: Har du någonsin undrat varför Cirkus är ett så hett ämne bland resenärer?

Cirkus är en 1650-sitsig arena och magnifik plats som ägs av EMA Telstar, ett inspelningsföretag och evenemangsproducent baserad på Stockholms vackra ö Djurgården. Det är elegant och människorna är graciösa, vilket ses av prissättningen. Varje utställning som hålls här kommer att bli ganska dyr.

Cirkus Stockholm

Cirkus Stockholm: Men om det är något du vill veta är det värt det. Det är en äldre teater, men sätena är tyst bekväma, och den har den vackra, dekadenta känslan av en fin gammal teater: crimson sammet, förgylld färg och slingrande trappor.

Det användes ursprungligen som en cirkus (det sista officiella namnet var Cirkusteatern), men det används nu främst för konserter och musikföreställningar. Det är en traditionell samlingsplats där många har samlats för utställningar, föreställningar, mässor, konserter och konferenser genom åren.

Cirkus Stockholm
Cirkus Stockholm

Cirkus Stockholm: Sedan 2017 har Cirkus varit en del av Pop House Sweden, ett företag som leds av Conni Jonsson och Björn Ulvaeus. Pop House Hotel, ABBA The Museum, Cirkus och det nyligen köpta Hotel Hasselbacken är alla en del av Pop House Sweden.

Pop House har etablerat sin position som ett av de mest kända och inflytelserika företagen inom musik-, upplevelses- och gästfrihetssektorn med Cirkus och Hasselbacken.

Cirkus Stockholm
Cirkus Stockholm

Cirkus-arenan och Lilla Cirkus kombineras för att ge omfattande, banbrytande mötesfaciliteter. Många viktiga domar har tagits här också. De har trots allt mer än 140 års erfarenhet av att arrangera faktiska evenemang, varför de kan vara värd för följande konferenser, konserter och föreställningar.

Cirkus Stockholm: Deras anläggningar är idealiska för betydande nätverksevenemang med flera hundra deltagare och tillräckligt med visningsutrymme för utställare.

Cirkus Stockholm
Cirkus Stockholm

Och på grund av dess anpassningsförmåga är det en av de bästa sådana platserna i staden. Det är lätt att upptäcka eftersom den kungliga och levande apelsinstrukturen sticker ut! De inbjudna artisterna och konserterna som hålls här är typiska för högsta kaliber.

Cirkus är “Nordens” största privata teater, med en invigningsceremoni 1892. Om du kommer hit kommer du att se vackra konserter på Cirkus, akustiken är fantastisk, och de lämnar dig alla med en bra känsla!

Det finns alternativ att äta och dricka i en berömd byggnad om du anländer före evenemanget. Det är en vacker chans att skapa nya minnen. Oavsett vilken prestanda de gör, gör det till en minnesvärd upplevelse för dig!

Cirkus Stockholm
Cirkus Stockholm

Cirkus Stockholm, är platsen att gå om du vill ta en paus från livets galenskap och njuta av de musikaliska funktionerna medan du tänker på djupet och lugnet i nuet.

Kolla in det dagliga programmet och förbered dig på att bli hänförd av några av de mest utsökta akterna i en spektakulär miljö.

Glöm inte heller att kolla in de guidade turerna och restaurangen. Det är väl värt ett besök, och det är utan tvekan på din lista över saker att göra i Stockholm.