svensk youtuber

Svensk Youtuber

Det finns något naturligt tilltalande med att titta på människor på YouTube. Kanske är det deras förmåga att öppna sig ärligt och dela med sig av något personligt till sin publik. Eller så är det kanske det faktum att de får oss att känna oss lite mindre ensamma genom att släppa in oss i deras värld. Oavsett om det är deras accent, humor eller ärlighet finns det många svenska YouTubers som är värda att prenumerera på.

svensk youtuber
svensk youtuber

Svensk Youtuber: Om du letar efter några nya vloggare att följa, här är de 10 främsta svenska YouTubers och varför du bör prenumerera på dem.

Anna & Elina

Anna & Elina är två bästa vänner som har en YouTube-kanal för mode och livsstil. Deras kanal täcker allt från mode till resor, och de har även gjort några matlagningsvideor.

svensk youtuber
svensk youtuber

Anna & Elina är ett bra exempel på två personer med olika personligheter och intressen som går samman för att skapa något roligt och intressant. Om du älskar mode och stil är deras videor värda att titta på.

Emma Possa

Emma är en YouTuber som gör sminktutorials och har en passion för skönhet och hudvård. Hon är ett bra exempel på någon som gjort sin kärlek till smink och hudvård till ett heltidsjobb. Emma har en sprudlande personlighet och älskar att prova nya sminktrender. Om du älskar smink är hennes kanal väl värd att titta på. Hon vloggar också då och då, vilket ger dig ännu mer inblick i hennes liv.

Fanny Åkerman

svensk youtuber
svensk youtuber

Fanny Åkerman är en YouTuber som gör videos om sitt liv samt sin passion för resor. Hon har en sprudlande personlighet och en besatthet av svenska kanelbullar. Hon har gjort flera videor om olika städer, samt vloggar då och då. Hennes kanal är ett bra exempel på någon som har en passion för resor och kan dela med sig av sina erfarenheter till sin publik. Om du älskar resor är hennes kanal väl värd att titta på.

Gina T `n Snickaren

Gina är en YouTuber som gör videor om sitt liv, samt kökshacks och DIY-projekt. Hon har en sprudlande personlighet med stor kunskap om heminredning och matlagning. Hennes kanal är ett bra exempel på någon som älskar att dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper till sin publik. Om du älskar gör-det-själv-projekt och hemförbättringstips är hennes kanal väl värd att titta på.

Linus Byhring

Linus är en YouTuber som har en kanal om sitt liv. Han delar med sig av sina tankar om olika ämnen och har ett bra sinne för humor.

svensk youtuber

Hans kanal är ett bra exempel på någon som har mycket att säga och ett unikt sätt att säga det på. Om du tycker om att titta på någon som är genuin och öppen om sitt liv och sina tankar är hans kanal väl värd att titta på.

Made by Millan

Svensk Youtuber: Made by Millan är en YouTuber som har en kanal om sitt liv. Hans videor är kreativa och roliga och han har ett stort sinne för humor.

svensk youtuber
svensk youtuber

Hans kanal är ett bra exempel på någon som har mycket att säga och ett unikt sätt att säga det på. Om du tycker om att titta på någon som är genuin, öppen och har ett stort sinne för humor är hans kanal väl värd att titta på.

Svensk Youtuber: Marcus & Marcusson

Marcus & Marcusson är två YouTubers som har en kanal om sina liv och resor. Deras kanal har en mängd olika typer av videor, bland annat vloggar och frågor och svar. Deras kanal är ett bra exempel på två bästa vänner som har ett unikt och roligt sätt att kommunicera med sin publik. Om du tycker om att titta på två personer som är genuina och öppna om sina liv är deras kanal väl värd att titta på.

Moshit bean.com

Moshit är en YouTuber som har en kanal om sitt liv. Svensk Youtuber: Hans videor är fåniga och han har ett stort sinne för humor.

svensk youtuber
svensk youtuber

Hans kanal är ett bra exempel på någon som har mycket att säga och ett unikt sätt att säga det på. Om du tycker om att titta på någon som är genuin och öppen om sitt liv är hans kanal väl värd att titta på.

Pappa Svensson och familjen Flört

Pappa Svensson och familjen Flört är en kanal som har en mängd olika videor. Kanalen är ett bra exempel på en familj som är öppen om sitt liv och älskar att skapa innehåll tillsammans. Om du tycker om att titta på en familj som är genuin och öppen om sina liv är deras kanal väl värd att titta på.

Reza Idreos

Svensk Youtuber: Reza är en YouTuber som gör videor om sitt liv. Han har ett stort sinne för humor och en passion för spel. Hans kanal är ett bra exempel på någon som har mycket att säga och ett unikt sätt att säga det på. Om du gillar att titta på någon som är genuin och öppen om sitt liv är hans kanal väl värd att titta på.Det finns många svenska YouTubers som är värda att prenumerera på, men dessa är några av de bästa som är värda att kolla in. Oavsett om det är deras dialekt, humor eller ärlighet finns det många unika egenskaper som gör dessa vloggare värda att titta på. Om du letar efter några nya vloggare att följa, här är de 10 bästa svenska YouTubers och varför du bör prenumerera på dem.