mbappe new contract

Mbappe New Contract

Kylian Mbappe har skrivit på ett nytt kontrakt med Paris Saint-Germain som innebär att han stannar i klubben till 2024. Avtalet innehåller också en utköpsklausul på 300 miljoner euro, vilket är en världsnyhet för en spelare i hans ålder. Mbappe New Contract: Kylian Mbappe är utan tvekan en av de mest spännande unga spelarna i Europa just nu, efter en explosiv säsong som spelat för både Monaco och PSG. Hans prestationer var så imponerande att han utsågs till säsongens spelare i Ligue 1 och även vann priset som säsongens unga spelare från Les Cadres – ligans spelare själva. Efter bara sex månader i klubben har Mbappe nu lovat sin framtid till Les Parisiens fram till 2024.

mbappe new contract
mbappe new contract

Vad betyder Mbappes nya kontrakt för Paris Saint-Germain?

Mbappes nya kontrakt har rapporterats allmänt som en massiv avsiktsförklaring från den franska klubben, som desperat vill hålla sina bästa spelare nöjda medan de fortsätter att bygga en dynasti i europeisk fotboll. Mbappe New Contract: Hans nya kontrakt är värt 16 miljoner euro per år, vilket är mer än dubbelt så mycket som de 6 miljoner euro han ursprungligen tjänade.PSG är helt klart villiga att göra vad som helst för att hålla sina unga stjärnor nöjda och för att behålla dem i den franska huvudstaden, vilket är en stor skillnad mot deras tidigare transferpolitik som ofta innebar att deras främsta talanger försvann vid första tillfället.

mbappe new contract

Med spelare som Thiago Silva, Edinson Cavani och Angel Di Maria som alla är på väg in på det sista året av sina kontrakt blir det intressant att se om klubben väljer att erbjuda nya förlängningar eller låta dem lämna. Alla tre har spelat en nyckelroll i klubbens framgångar sedan Mbappes ankomst, så det skulle vara en stor överraskning om klubben valde att låta dem gå.

mbappe new contract
mbappe new contract

Hur mycket kommer Mbappe att tjäna med sitt nya kontrakt?

Med Mbappes nya kontrakt kommer han att tjäna 16 miljoner euro per år, vilket är en betydande ökning jämfört med hans tidigare kontrakt som var värt 6 miljoner euro per år. Klubben kommer också att behöva öka sitt erbjudande om de vill värva nya spelare i framtiden, då PSG nu måste erbjuda en övergångssumma på 300 miljoner euro om de vill behålla sin stjärnanfallare. Tyvärr för klubben kommer den avgiften att vara nästan omöjlig att få igen med tanke på den nuvarande transfermarknaden.

Mbappes utköpsklausul har höjts till 300 miljoner euro, men varför?

mbappe new contract
mbappe new contract

Mbappes ursprungliga utköpsklausul var 180 miljoner euro, vilket var en rekordavgift för en tonåring. Nu kommer hans nya utköpsklausul att vara 300 miljoner euro, vilket är ett världsrekord för alla spelare, oavsett ålder.Mbappes kontraktsförlängning kommer bara några veckor efter att Neymar skrev på ett nytt kontrakt som också innehöll en utköpsklausul på 300 miljoner euro. Det var också brasilianarens ursprungliga utköpsklausul, men klubben beslutade att höja den för att hålla jämna steg med Mbappes avtal.Med tanke på att Neymar och Mbappe spelar på motsatta flanker är det osannolikt att PSG skulle vara villiga att sälja båda samtidigt. PSG beslutade tidigare att öka Neymars utköpsklausul efter att ha sett Mbappes affär, och nu verkar det som om de lägger grunden för att de två spelarna så småningom ska säljas tillsammans.

Mbappe New Contract: Vad innebär detta för Neymar och Edinson Cavani?

mbappe new contract
mbappe new contract

Neymar och Mbappe siktar båda på att vara en del av laget som tar hem VM 2022, och det är troligt att de kommer att vara två av stjärnorna i turneringen. Neymar har ofta anklagats för att vara alltför självisk på planen, men han har redan visat tecken på att mogna den här säsongen efter att ha suttit på bänken av disciplinära skäl.Cavani, som är en annan av PSG:s nyckelspelare, har ofta anklagats för att vara en självisk spelare tidigare, men han har nu också börjat visa tecken på mognad.Det är den här typen av spelare som behövs om PSG ska vinna tävlingen, men om båda stjärnorna stannar i klubben blir det intressant att se hur mycket speltid var och en får. Neymar har ofta kritiserats för att vara för självisk för laget, men hans nya kontrakt visar att han vill stanna i klubben.Mbappe har visat sig vara en speciell talang och han har potential att bli en av världens bästa spelare. Både han och Neymar kommer att vilja spela så mycket som möjligt, så det ska bli intressant att se hur Unai Emery hanterar laget när alla tre är i form.

Mbappe New Contract: Slutsats

mbappe new contract
mbappe new contract

Mbappe New Contract: Mbappe har visat sig vara en speciell talang ända sedan han bröt igenom i Monacos första lag vid 17 års ålder. Nu har den unga stjärnan satsat sin framtid på PSG och det är troligt att han kommer att vara en nyckelspelare för klubben i många år framöver.Mbappe har tidigare kopplats samman med en flytt till Real Madrid, men den spanska klubben står nu inför en enorm uppgift om de vill värva den unga stjärnan. Med en övergångssumma som kommer att vara nästan omöjlig för någon klubb att matcha verkar det som om Mbappe redan har bestämt sig för var hans framtid ligger. Det ska bli intressant att se hur han reagerar på de ökade förväntningarna under de kommande åren.