hur många pringles är det i ett rör

Hur Många Pringles är Det i Ett Rör

När det gäller Pringles är större alltid bättre. Och det gäller lika mycket när man mäter höjden på deras berömda cylindriska burkar som när man jämför deras återförslutningsbara behållare. Med andra ord finns det inget som är för stort när det gäller Pringles. Men nu har snackföretaget tagit saker och ting till en ny nivå genom att skapa världens största Pringlesburk och montera den på en speciell lastbil för att transportera den från en plats till en annan. Hur Många Pringles är Det i Ett Rör: Läs vidare för mer information om denna enorma Pringlesburk, eller kolla in fler coola matfakta i vår blogg .

hur många pringles är det i ett rör
hur många pringles är det i ett rör

Kolla in världens största Pringlesburk!

Det finns många saker som Pringles kan vara stolta över, men en av de största måste vara deras världsrekord för den största Pringlesburken som någonsin skapats. Det är en verkligt imponerande bedrift inom snackteknik, och det är definitivt något du måste se för att tro det. Pringles-teamet skapade denna jättelika burk för att fira varumärkets 50-årsdag och för att ge människor något att le åt i dessa svåra tider.Den här gigantiska Pringles-dosan är så enorm att den till och med har ett eget namn: The Colossal Can. Det är världens största Pringles-behållare och står på en höjd av 2,36 meter (7,69 fot). Det är nästan tre gånger högre än den vanliga Pringlesburken, som mäter 0,78 meter (2,54 fot).

Hur Många Pringles är Det i Ett Rör: Hur stor är den här saken?

Pringles Colossal Can tillverkades faktiskt inte bara av en burk, utan av sex staplade burkar som var sammankopplade. Varje burk är 19 tum hög, vilket är nästan lika högt som en vuxen man. Varje Colossal Can innehåller samma mängd Pringles som 75 vanliga burkar. Det är tillräckligt med chips för att täcka sex basketplaner eller för att fylla bakdelen av en pickup.Colossal Can är faktiskt så stor att den är högre än världens högsta Pringles-dosa. Den tidigare rekordhållaren var en burk som var 9,9 fot hög, som byggdes för en bilförsäljare i New Jersey. Colossal Can är 1,35 fot högre än den burken, vilket gör den till en riktig gigant bland burkar.

hur många pringles är det i ett rör
hur många pringles är det i ett rör

Vad är det som är så speciellt med den här gigantiska Pringlesburken?

Colossal Can är dock inte bara ett sätt för Pringles att visa upp sig. Den fyller faktiskt en mycket viktig funktion som skulle vara omöjlig att kopiera med en vanlig burk. Hur Många Pringles är Det i Ett Rör: Det transportband som Pringles använder för att leverera sina chips har inte plats för en traditionell burk. Colossal Can är dock tillräckligt stor för att få plats på bandet, så att den kan transporteras till de distributionscentraler där Pringles förpackas.Utan denna jättelika burk skulle Pringles behöva förpackas någon annanstans, troligen i mindre burkar, vilket skulle vara mycket dyrare än det sätt som de gör det på nu. Dessutom är Colossal Can så stor att det krävs en specialiserad lastbil för att transportera den. Lastbilen, som har kallats Pringles Mobile Truck, är så lång att den måste transporteras på en släpvagn. Den är 79 fot lång, vilket är 6 fot längre än en stadsbuss.

hur många pringles är det i ett rör
hur många pringles är det i ett rör

Hur Många Pringles är Det i Ett Rör: Varför gjorde de det?

Som nämnts ovan gjorde Pringles-teamet Colossal Can för att fira sitt 50-årsjubileum. Eftersom varumärket grundades i Storbritannien bestämde de sig dock för att göra något speciellt där och byggde burken i norra England. Den byggdes i en fabrik där de också tillverkar Pringles.Colossal Can monterades för hand, vilket är anledningen till att det tog så lång tid att tillverka den. Burkarna byggdes på en speciell plattform, vilket gjorde att de kunde stapla dem på varandra utan lim.

Varför måste de bygga en speciell lastbil för att flytta den?

Colossal Can är så stor att vanliga lastbilar inte kan transportera den. Den är för hög och utgör därför ett hot mot övrig trafik på vägen. Men eftersom den är så hög får den inte heller plats under de flesta broar, så den måste transporteras på en speciallastbil.

hur många pringles är det i ett rör

Pringles Mobile Truck har speciella hydrauliska förlängningar som gör att den kan lyfta burken tillräckligt högt för att få plats under en bro. Lastbilen har utformats av företaget Sputnik, som också har byggt den containerfartygsliknande Colossal Can.Lastbilen byggdes på samma kvalitetsnivå som en vanlig Pringles-lastbil, vilket innebär att den har en hytt med full luftkonditionering och ett konstant utbud av chips. Föraren kan till och med höja eller sänka lastbilens tak för att få plats med Colossal Can.

hur många pringles är det i ett rör
hur många pringles är det i ett rör

Den största Pringlesburken någonsin är förpackad i en vansinnigt glänsande guldbeläggning.

Hur Många Pringles är Det i Ett Rör: Colossal Can var insvept i en speciell gyllene beläggning gjord av färg med guldflingor. Färgen ska återspegla den nostalgi och värme som människor känner när de tänker på Pringles. Burken placerades sedan i Pringles Mobile Truck och transporterades genom England på en turné genom landet. Människor uppmanades att ta bilder med den kolossala burken i olika städer. Burken fördes sedan till Nederländerna, där den kommer att visas upp på Dutch Comic Con.Colossal Can är verkligen en av de mest imponerande bedrifter av snackteknik som någonsin skapats, och det kommer att bli svårt att överträffa den med en större burk. Men du kan vara säker på att Pringles-teamet redan försöker, och de funderar till och med på att göra Colossal Can ännu större. De har till och med sagt att de kanske måste använda en större lastbil för att flytta den.