nongs kitchen ystad

Nongs Kitchen Ystad

Om du har besökt Ystad eller bara tittat på en karta över Sverige vet du att staden ligger på ön Österlen. Det är en gammal stad med mycket historia och charm. Som de flesta andra gamla städer har den inte oändligt många restauranger. Det finns några trevliga men inte många. Så när vi letade efter matställen och upptäckte nongs Kitchen som serverar thailändsk mat blev vi glada över upptäckten. Nongs Kitchen Ystad: Här är skälet till detta:

nongs kitchen ystad
nongs kitchen ystad

Nongs Kitchen Ystad: Maten

Maten på Nong’s Kitchen är helt utsökt. Smakerna är starka och autentiska. Curryerna är krämiga, smakrika och fulla av olika ingredienser. Rörpåläggningarna är fräscha och grönsakerna är perfekt tillagade. Portionerna på Nong’s Kitchen är generösa och ger bra valuta för pengarna. Om du besöker oss under sommaren har Nong’s Kitchen en uteservering, så du kan njuta av din måltid i solen samtidigt som du beundrar Ystads charmiga kullerstensgator.

nongs kitchen ystad
nongs kitchen ystad

Nongs Kitchen Ystad: Plats

Nong’s Kitchen ligger bekvämt beläget i Ystads centrum, nära de viktigaste turistattraktionerna och tågstationen. Om du vill gå tar det cirka 10-15 minuter att ta sig dit från tågstationen. Alternativt kan du ta en av de många taxibilar som alltid står parkerade utanför tågstationen och tar dig dit på några minuter för cirka 50 kronor.

nongs kitchen ystad
nongs kitchen ystad

Personal på Nong’s Kitchen

Nongs Kitchen Ystad: Personalen på Nong’s Kitchen är vänlig och hjälpsam. De är också kunniga om maten och kan ge bra rekommendationer om du är osäker på vad du ska beställa. Det finns ingen klädkod på Nong’s Kitchen, men under sommaren kommer många i avslappnade kläder som t-shirts och shorts.

Atmosfären på Nong’s Kitchen i Ystad

nongs kitchen ystad
nongs kitchen ystad

Atmosfären på Nong’s Kitchen beror på vilken tid på dygnet det är. Under dagen är Nong’s Kitchen ett utmärkt ställe för att koppla av och njuta av en god måltid samtidigt som man beundrar charmen i Ystads gamla kullerstensgator. På kvällen blir Nong’s Kitchen livligare när de närliggande barerna och klubbarna börjar stänga. Du kanske också kan höra lite livemusik från de närliggande barerna.

Sammanfattning

nongs kitchen ystad
nongs kitchen ystad

Nongs Kitchen Ystad: Nong’s Kitchen är ett utmärkt ställe för att njuta av utsökt äkta thailändsk mat i en charmig stad som Ystad. Du kan antingen sitta inomhus eller utomhus och njuta av utsikten över Ystads gamla gator. Personalen är vänlig och hjälpsam, och atmosfären är fantastisk under dagen och även på kvällen när de närliggande barerna är livliga.Om du har besökt Ystad eller bara tittat på en karta över Sverige vet du att staden ligger på ön Österlen. Det är en gammal stad med mycket historia och charm. Som de flesta andra gamla städer har den inte oändligt många restauranger. Det finns några trevliga men inte många. Så när vi letade efter matställen och upptäckte nongs Kitchen som serverar thailändsk mat blev vi glada över upptäckten. Här är skälen till detta: