Tora Hallström

Tora Hallström: Att ha föräldrar som båda är kändisar kan vara lika spännande som filmerna! Låt oss få veta mer om familjen Hallstrom och vad som kommer från dem …

tora hallström
tora hallström

Tora Hallström är dotter till Oscar-nominerade för bästa regi, Lasse Hallström och mångfaldigt skådespelerska Lena Olin. Tora Hallström har också två halvbröder: Johan Hallström och F. Auguste Rahmberg. Hon föddes 1995 i Stockholm. Sedan 1990 -talet har Hallstroms bott i USA.

Tora Hallström tog en Bacherlor -examen i ekonomi vid Princeton University. Hon har varit i finansieringssektorer specifikt under Goldman Sachs som Investment Banking Analyst. Hon spelade också samma roll på The Webster i San Francisco, Kalifornien. Hon blev sedan Ubers regionala operativa chefer.

tora hallström
tora hallström

Tora Hallström hade sin filmdebut vid 13 års ålder när hennes far castade henne i filmen Hachiko: A Dog’s Tale as Heather, en student. Hachiko är en film baserad på en sann historia om en legendarisk japansk Akita -rashund och dess lojalitet mot sin herre som var högskoleprofessor. Professorn räddade den förlorade hunden en snöig natt.

Tora Hallström porträtterade också som servitris i filmen Safe Haven, som också regisserades av hennes pappa Lasse Hallström, fyra år senare efter Hachiko -filmen. Safe Haven är en romansroman av Nicholas Sparks om en mystisk kvinna som dök upp i North Carolina och flydde från sin kränkande make som hittade sin fristad i sin nya kärlek.

tora hallström
tora hallström

Tora Hallström: Senaste uppdateringen för Hallström

Nordic Entertainment Group (NENT Group), en ledande digital aktör i Skandinavien, har åtagit sig att producera två engelskspråkiga filmer per år för internationell publik, med fokus på berättelser om inspirerande nordiska figurer och evenemang, som har premiär direkt på Viaplay streamingtjänst. Hilma är en av de filmer som de kommer att producera år 2022.Viaplay är en av de största webbaserade videoströmmarna för databasinnehåll.

Hilma, en engelskspråkig biografi om konstnären och feministpionjären Hilma af Klint, kommer att skrivas och regisseras av Lasse Hallström som den första titeln i Nordic Entertainment Groups nya filmengagemang (NENT Group).

Hilma spelar Lena Olin som Klint under senare år, med Olin och Hallströms dotter Tora Hallström som konstnärens yngre jag. Filmen kommer att gå in i konstnärens spännande liv, som kommer att visa hennes 1300 verk som mestadels är obemärkta i decennier på grund av hennes ovanliga konst och andlighet. Hon betraktas nu som en av de tidigaste abstraktmålarna i västvärlden.

Enligt NENT Group Chied Content Officer är det spännande att arbeta med Lasse, Olin och Tora Hallström, känner särskilt till att denna film Hilma är relevant för det svenska samhället och alla konstnärer som påverkas av hennes konst.

tora hallström
tora hallström

Tora Hallström kan verka väldigt diskret i sitt personliga liv men att ha föräldrar som ingår i hall of fame gör hennes liv trivialt.Bortsett från hennes fängslande skönhet, flödar insidan av henne ett DNA av stora talanger. Det som är intressant med Tora Hallström är att få ta del av kändisbranschen och samtidigt göra det hon gör och det hon brinner för ekonomi.

Tora Hallström är verkligen någon att se upp för!